FitSockr Gripsokken | PRESEASON SALE

Wat zijn FitSockr Gripsokken?

De FitSockr Gripsokken zijn speciale sportsokken waarbij de onderkant is bedekt met rubberen rondjes. Deze rubberen rondjes, ofwel gripstukjes, zorgen ervoor dat jouw voet en schoen één worden. Dit heeft vervolgens een aantal voordelen. Onderstaand worden een aantal van deze voordelen omschreven.

Voetbal gripsokken hebben meerdere voordelen. Zo heeft het dragen van de voetbal gripsokken het voordeel dat je minder last van blaren krijgt tijdens het sporten en de kans op enkelblessures afneemt. Dit heeft te maken met de grippads die zich onderaan de gripsok bevindt. Door de grippads ontstaat er minder beweging en schuiving in de schoen, hierdoor is er minder wrijving tussen je voet en de voetbalschoen. 

FitSockr Gripsokken | De Allerbeste Gripsokken

Door de compressie die de gripsok biedt tijdens het dragen verminder je de kans op enkelblessures. De compressie  zorgt voor optimale doorbloeding met betere recuperatie en ondersteuning van spieren in de enkels. De gripsok zorgt ervoor dat je enkel niet meer hoeft te compenseren tijdens het schuiven in de schoen, waardoor de enkel meer steun en stabiliteit krijgt. Onderstaand worden de voordelen nog even kort voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen FitSockr Gripsokken op een rijtje:

Biedt steun aan gevoelige enkels

Sneller & wendbaarder op de eerste meters

Voorkom wrijving in jouw sportschoen

Voorkom blaren

& Haal het maximale uit jouw talent!

 

Ook professionals kiezen voor FitSockr Gripsokken!

Er zijn al een groot aantal professionals uit onder andere de Eredivisie, Ligue 1 en de Keuken Kampioen Divisie die ook gebruik maken van de FitSockr Gripsokken. Benieuwd wie? Klik dan hier!  

FitSockr Gripsokken | Ook Professionals Maken Er Al Gebruik Van!

Wil jij ook deel uit maken van #TEAMFITSOCKR?

Wil jij ook graag op de FitSockr Gripsokken spelen/ trainen? Dat kan! Omdat de voorbereidingen op het nieuwe seizoen weer langzaam op gang komen hebben wij een unieke kans voor jou! Maarliefst 25% korting op het gehele assortiment!

Bestel snel & kom bij #TEAMFITSOCKR 
FitSockr gripsokken. Verbeter jouw prestaties en haal alles uit jouw talent!