Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Fitsockr maakt gebruik van diverse betalingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

  • IDeal
  • Creditcard
  • ApplePay
  • PayPal

 

Wat is de levertijd?

Wanneer je voor 16:30 uur besteld, ontvang je de sokken de volgende werkdag al! Daarmee levert Fitsockr het snelst gripsokken op de markt Wij garanderen niet altijd de snelle levering, wij zijn afhankelijk van de postdiensten.

 

Welke maten zijn er beschikbaar?

De sokken zijn geschikt voor iedereen met een schoenmaat van 38 tot 46. Dat is mogelijk dankzij de spandex in de sokken die voor de compressie zorgen en de vorm van jouw voet aanneemt! Binnenkort beschikken wij ook over kindermaten.

Ik ben niet thuis op het moment van levering, wat nu?

Voor de levering van FitSockr hoef je niet thuis te blijven. Wij bezorgen doormiddel van een brievenbuspakket. Wanneer je meer dan 1 paar besteld kan het zijn dat we je bestelling in een grotere doos moeten sturen. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je van te voren een track & tracé zodat je weet wanneer je thuis moet zijn.

 

Er zit een fabricagefout in de sokken, wat nu?

Indien er een productiefout is gebeurd en uw sokken gaan stuk na ze slechts een paar keer gedragen te hebben kan je altijd contact met ons opnemen. Wil je, je geld terug of een nieuw paar? We komen er graag samen met jou uit.

 

Hoe was ik de sokken?

Door de speciale product samenstelling moeten de sokken ook op een bepaalde manier gewassen worden. De sokken worden best op een lage temperatuur en binnenstebuiten gewassen. Wij adviseren de sokken te wassen tot maximaal 40 graden. Wij adviseren de sokken te laten drogen en niet in de droogkast te deponeren. Behandel de sokken niet met bleek.

 

Ik wil de sokken retourneren, kan dat?

Retourneren is bij FitSockr geen enkel probleem. Meer informatie omtrent retourneren is te vinden op de pagina retourneren.