• Gratis verzending v.a. €35,-!
  • De beste kwaliteit!
  • Snelle en veilige betalingsmogelijkheden

Gripsok voor voetballers

ZORG NET ALS DE PROFS VOOR EXTRA GRIP IN JE VOETBALSCHOENEN MET DE GRIPSOKKEN VAN FITSOCKR!

 

Glijden in je voetbalschoen en blaren op je hakken, niets is erger dan dat. Je wilt comfortabel in je voetbalschoen zitten maar toch stevigheid en stabiliteit voelen. Daarom hebben wij met FitSockr de perfecte gripsok ontwikkeld. 

 

 

Vraag jij je ook af hoe de profvoetballers hun sokken dragen? Waarom ze een andere kleur sok onder hun enkel hebben? Het ziet er niet alleen vet uit maar het is ook nog eens effectief! De profvoetballers doen dit omdat ze dan niet meer met hun voet schuiven in hun schoen en hierdoor kunnen ze meer kracht leveren. Schuiven in je schoen leidt alleen maar af! Door deze grip maak jij nog beter je acties en schuif je niet meer in je schoen.

 

 

  • Stap 1:  Je knipt ter hoogte van je enkel de voet van je voetbalkous af. De afgeknipte voet gooi je weg, het bovenste gedeelte dat om je been zit gebruik je uiteraard.
  • Stap 2: Je trekt de gripsok van FitSockr aan in jouw favoriete kleur. Deze sok heeft anti-slip rubbertjes onder de voet waardoor je niet meer zal glijden in je voetbalschoen. Hierdoor verlies je geen kracht en worden je acties gemakkelijker bij het afzetten.
  • Stap 3: Nadat je de gripsok van FitSockr hebt aangetrokken trek je de kous zonder voet er overheen. Zo lijkt het alsof je een voetbalkous aan hebt alleen heb je nu een veel betere grip, geen blaren meer en het ziet er ook nog stoer uit!
  • Stap 4: Als je wil tape je de rand tussen de gripsokken en de voetbalkous zonder voet af. Dit hoeft natuurlijk niet, je kan er ook een elastiek om doen of helemaal niet en gewoon zo laten.

 

Lees meer »

Gripsok van FitSockr

ZORG NET ALS DE PROFS VOOR EXTRA GRIP IN JE SCHOENEN MET DE GRIPSOKKEN VAN FITSOCKR!

 

Glijden in je sportschoen en blaren op je hakken, niets is erger dan dat. Je wilt comfortabel in je sportschoen zitten maar toch stevigheid en stabiliteit voelen. Daarom hebben wij met FitSockr de perfecte gripsok ontwikkeld. 

 

 

De sokken van FitSockr zijn anders dan de standaard gripsokken!  De gripsokken van FitSockr bieden voordelen op verschillende vlakken en zijn gericht op niets anders dan blessures voorkomen, het bieden van extra comfort, nooit meer blaren en net die extra voordelen op je tegenstander. Ze zorgen voor een betere grip en ondersteuning van de enkels en spieren.

De extra grip zorgt ervoor dat de voet van de speler niet meer schuift in de schoen, denk hierbij aan situaties met scherpe en snelle richtingsveranderingen en/of natte weersomstandigheden. Hierdoor verminderd de kans op blaren en (enkel)blessures! De compressie zorgt voor een optimale doorbloeding met betere recuperatie en ondersteuning van de spieren in de enkels en voeten als gevolg. Onze gripsokken zorgen ervoor dat de speler geen kracht verliest en de maximale krachtoverdracht behoudt. Ze geven hen een perfecte stabiliteit. De spelers worden voortaan niet meer gehinderd door het schuiven van de voeten in de voetbalschoenen. Ze maken nog betere acties op hoge snelheid en kunnen eenvoudiger en sneller anticiperen.

De gripsokken van FitSockr zijn gemaakt van duurzame stoffen en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van wrijving en ongemakken tijdens wedstrijden en trainingen. Dankzij de speciale anti-slip noppen aan de onderkant van de sokken glijden de voeten niet meer in de voetbalschoenen en kan er met gemak op hogere snelheid gevoetbald worden. De compressiezone waakt over de stabiliteit van de enkels. Dankzij het speciale materiaal ‘’spandex’’ vormt de sok zich naar de voet en behoudt het de perfecte pasvorm. Om op en top te presteren, moeten alle factoren optimaal zijn: snelheid, oefening, behendigheid, kracht, maar ook comfort. Daarom vertrouwen al een vele professionele spelers uit binnen,- en buitenland op de gripsokken van FitSockr!

Lees meer »